+86 15532119662
side_banner

Opplæring i balsampæreplanting og grønn skadedyrbekjempelse

Det første om våren er oppdrett.For å effektivt kontrollere forekomsten av melon- og grønnsakssykdommer og skadedyr, sikre kvaliteten og sikkerheten til landbruksprodukter og fremme bærekraftig utvikling av landbruket, ble det holdt et opplæringskurs om planting av balsampære og grønn skadedyrbekjempelsesteknologi i grønnsaksdemonstrasjonsbasen den 1. mars.

Denne opplæringen tar i bruk kombinasjonen av sentralisert klasseromsundervisning og feltveiledning.I klassen forklarte han Tongchang, en landbrukstekniker, i detalj den høyavkastende dyrkingsteknologien til balsampære fra aspektene som utvalg av variasjoner, jorddesinfeksjon, jordforberedelse, rygging, stillas, gjødsel og vannforvaltning, teknologi for grønn skadedyrbekjempelse og så videre. på, med fokus på de tekniske tiltakene for å redusere kjemisk gjødsel og plantevernmidler, samt ferdighetene til dyp soling av jorda og øke bruken av organisk gjødsel.I henhold til den nåværende situasjonen for landbruksproduksjon, lærte Chen Sheng, en forsker ved Haikou Agricultural Technology Center, sikker bruk av sprøytemiddelteknologi for balsampære, og krever at bøndene bruker medisinen på saken, blander plantevernmidler rimelig, tar hensyn til sikkerheten. intervall av plantevernmidler, og sikre kvaliteten og sikkerheten til landbruksprodukter.

Etter timen førte landbrukseksperter bønder til grønnsakshagen for å sjekke veksten av pepper og balsampære og forekomsten av sykdommer og skadedyr.I følge undersøkelsen er veksten av pepper ujevn, hovedsakelig inkludert bakteriell bladflekk, miltbrann, sykdom, trips og andre sykdommer og skadedyr;De nye bladene til balsampære er generelt gule, hovedsakelig miltbrann.I lys av de eksisterende problemene, la han Tongchang frem veiledende meninger og forslag etter kategorier, og lærte bønder å identifisere symptomene på sykdommer og skadedyr.
"Hva er årsaken til gulning og bleking av kålblader" og "er plantetettheten til grønnsaker som dette OK"... På stedet fremførte mange dyrkere tvilen og vanskelighetene som ble møtt i planteprosessen.Chen Sheng svarte aktivt på forskjellige spørsmål fra bøndene, og antydet at bøndene tar hensyn til bruken av biologiske midler for å redusere forekomsten av jordbårne sykdommer som Fusarium wilt.Samtidig bør bøndene påminnes om å se på værmeldingen og forholde seg til virkningen av værendringer på landbruksplanting på forhånd.
I følge statistikken ble totalt 40 personer trent og 160 kopier av materialer som ledende varianter og hovedpromoteringsteknologi, tekniske tiltak for kulde- og sykdomsforebygging av meloner og grønnsaker om vinteren, produksjonsteknologi og skadedyrbekjempelse av meloner, grønnsaker og frukt ble delt ut.


Innleggstid: Mar-11-2022